ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
Ε.Π. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  
Νέος Κατάλογος Προμηθευτών 2019
προσκλησεις
ενταξεις
υποστηρικτικό υλικό
Ευρωπαική ένωση
ΕΣΠΑ
Περιφέρεια στην πράξη

3η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης και εκδήλωση με θέμα «Η Πολιτική της Συνοχής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας»

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη η 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020.

Τόπος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο «Νικόπολις», Ασκληπιού 16-18, Θεσσαλονίκη (πίσω από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο)

Ώρα προσέλευσης: 9.30 πμ

Ώρα έναρξης: 10.00 πμ

Επισημαίνεται ότι την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης δεν θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

 

Επίσης, σας προσκαλούμε στην εκδήλωση με θέμα «Η Πολιτική της Συνοχής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Έργα που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 στις 18.00 στο κτίριο Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (Αίθουσα Μωρίς Σαλτιέλ).

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Διευθυντής της περιφερειακής μονάδας Ελλάδα-Κύπρος της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Willebrordus Sluijters, καθώς και στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από οπτικοακουστική Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα «Χτες, Σήμερα, Αύριο», στην οποία θα παρουσιάζονται έργα των τελευταίων 20 χρόνων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που συγχρηματοδοτήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στόχος της εκδήλωσης είναι μεταξύ άλλων η παρουσίαση των επιτευγμάτων των συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων στην Κεντρική Μακεδονία, αλλά και η διαδραστική επικοινωνία των παρευρισκόμενων με τα στελέχη που θα παρίστανται, με συζήτηση και ερωτήματα που θα τεθούν και θα απαντηθούν.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

 

Παρακάτω επισυνάπτεται η Ημερήσια Διάταξη της Συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης.

helpdesk
espa
Ηλεκτρονική εκπαιδεύση
ανοιχτη προσκληση
ηλεκτρονικο έργο για την επιβλεψη τεχνικών έργων
στρατηγική καταπολέμησης απάτης
newsletter
RIS-3
προγραμματική περίοδος 2017-2013
καταγγελίες για συχρηματοδοτουμενα έργα
διαυγεια
ΚΠΜ